GY.I.K. | Sportboltom
INGYENES házhoz szállítás az egész országba 25 000 Ft felett!Hívjon minket+36 30 327 0109

GY.I.K.

Mekkora szállítási költségre számíthatok?
A szállítási költség 25 000 Ft-os értékhatárig az ország egész területére egységesen bruttó 1.290Ft. Ha azonban a megrendelt termék(ek) értéke eléri a 25 000 Ft-ot, ezt a költséget mi fizetjük! A díjszabás utánvétes megrendelés esetén is érvényes.

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?
Rendszerint a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül kézbesítjük a megrendeléseket. A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat.

Fizethetek bankkártyával?
Igen! A Sportboltom Webáruház részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára. A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, nem a sportboltom Webshop oldalán. A sportboltom Webáruház a Te kártyád, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

 • Kártyaszám: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
 • Lejárati dátum: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
 • Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen! Javasoljuk, hogy a gördülékenyebb vásárlás érdekében legyen kéznél bankkártyád!

Az alábbi kártyákat fogadjuk el webáruházunkban:

 • MasterCard (dombornyomott)
 • Visa (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes
  használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön
  természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz!

Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele,
hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát.
Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard
Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó
bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja
a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a
fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati
dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata.
megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia.

Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az
azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és
visszairányításra kerül a webáruház felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Szállítás munkahelyi címre?
A szállítás nem csak otthoni, hanem munkahelyi címre is történhet. Ha csak a munkahelyeden tudod fogadni a futárt, nyugodtan add meg azt a címet!

Melyik árat kell kifizetnem?
Minden terméket a megrendelés pillanatában érvényes áron számlázunk ki. A termékek átvételekor csak készpénzzel lehet fizetni.

Véletlenül rossz modellt / méretet rendeltem.
A lehető leghamarabb jelezd nekünk! ! Csere esetén a szállítási költség a vevőt terheli.

További kérdéseim lennének, hol kaphatok választ?
Az oldal alján találod a kapcsolatok menüpontot, itt küldhetsz nekünk üzenetet, illetve itt találod egyéb elérhetőségeinket.

Fizethetek-e SZÉP kártyával?
Igen.

Reméljük, sikerült minden kérdésre választ adni, és hamarosan elégedett vevőként üdvözölhetünk!

Ingyenes Házhozszállítás

25 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk.

Szállítási Feltételek

100% Eredetiség Garancia

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti.

Szavatosság
OTP és K&H SZÉP kártya

SZÉP Kártyás Fizetés

Áruházunkban OTP és K&H SZÉP kártyát is elfogadunk.

(szabadidő, szállás, vendéglátás zseb)